2019-02-13 12:57:14• hírek • Szatmár.ro

Hol és mikor nyit meg Szatmárnémeti legnagyobb sportáruháza?

Egyre több nemzetközi üzletlánc látogat városunkba. Reméljük, megtalálják számításaikat és itt is maradnak. A következő ilyen nagy név a Decathlon sportszer és –ruházati bolt.

A profit.ro híroldalon olvasható igazgatói nyilatkozat szerint minden egyes romániai egység megnyitása az áru nélkül mintegy 180 ezer eurós befektetést jelent. Tavasszal nyitja meg kapuit Déván és Resicán két áruház, a harmadik Besztercén lesz, az utóbbi összterülete 1400 négyzetmérre tehető.

 

„Ezeken kívül Aradon, Szatmárnémetiben, Ramnicu Valcea, Galac és Braila városaiban is tervezünk kereskedelmi egységeket”- mondta Gwen Herwo, a Decathlon romániai üzemeltető cégének vezetője a profit.ro oldalnak.

 

Közel másfél év telt el azóta, hogy a Ceetrus Románia (az egykori Immochan) egy hét hektáros területet vásárolt meg városunkban azzal a céllal, hogy kibővítse a jelenleg sem kis méretekkel rendelkező Auchan bevásárlóközpontot, illetve emellé egy modern lakóparkot alakítson ki. Ebben a legújabb bevásárlóközpontban kap majd helyet a Decathlon is, ezzel Szatmárnémeti legnagyobb sportfelszereléseket és sportruházatokat árusító egységévé válik.

 

November 2-án pedig végre azért hívták össze a szatmári sajtó képviselőit, hogy ünnepélyes keretek között, Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser jelenlétében hivatalosan is megnyissák az építkezést. Mint a Ceetrus Románia képviselői a helyszínen elárulták, első körben egy 9 ezer négyzetméteres alapterületen szeretnének egy modern, komoly méretekkel rendelkező üzletsort kialakítani, mely egy mozit és egy közösségi teret is magába foglal majd.

 

A tervek szerint az Auchannak e kiterjesztése már 2019. augusztusában megnyitná kapuit, ezzel együtt a sportbolt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: